NEOS - Váš partner ve světě komunikací

telefon +420 775 726 230 email internet@neos.cz Facebook

Programová nabídka IPTV pro optickou síť

Rychlý bezdrátový internet

• Programová nabídka je dostupná pouze v optické síti NEOS v.o.s
  • Základní programová nabídka je povinná. Ostatní programové nabídky je možné objednat pouze v kombinaci s touto nabídkou.
  • Doplňkové balíčky lze objednat za zvýhodněnou cenu 270,- vč. DPH všechny tři nebo jen její jednotlivé části (Rodina, Volný čas, Sport a zábava).
  • Kompletní programová nabídka - 900,- vč. DPH obsahuje úplně všechny TV programy šířené v naší síti.

Základní programová nabídka za 140,- vč. DPH

Vysílání v HD kvalitě
ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, ČT :D/ČT Art HD, ČT sport HD, NOVA HD, Nova 2 HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova Gold HD, Prima HD, Prima Cool HD, Prima Love HD, Prima MAX HD, Prima ZOOM HD, TA3 HD, TV Barrandov HD

Vysílání v SD kvalitě
Arena Sport 2, Barrandov Family, Barrandov Plus, ČT1 JM, Fashion TV, FilmBox, Kino Barrandov, Kino Svět, Mňam TV, Nickelodeon, Noe TV, Óčko, Óčko Expres, Óčko Star, Prima Comedy Central, Rebel, Regionální televize TVS, Relax, Retro, REBEL 2 Slušnej kanál, Šlágr TV, Televize Seznam, Deutsche Welle, France 24, ORF1, ORF2, TV5 Monde

Volitelná programová nabídka

Z volitelné programové nabídky si můžete vybrat:

• 5 libovolných programů za 100,- vč. DPH
  • 10 libovolných programů za 180,- vč. DPH
  • 15 libovolných programů za 250,- vč. DPH

Kanály vázané mezi sebou je nutné aktivovat současně a jsou zvýrazněny.

Vysílání v HD kvalitě
Animal Planet HD, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, DTX HD, Investigation Discovery HD, Arena Sport 1 HD, Auto Motor und Sport HD, CINEMAX HD, CINEMAX 2 HD, E! HD Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Film Europe HD, Filmbox Premium HD, JOJ Cinema HD, MTV Live HD, National Geographic HD, Nova Sport 1 HD,  Nova Sport 2 HD, Spektrum HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD

Vysílání v SD kvalitě
AXN Black, AXN White, AMC, AXN, CBS Reality, CS Film/CS, Mini/Horor film, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery, Duck TV, English Club TV, Euronews, Extreme Sports, Film+, FilmBox Plus, Fishing & Hunting, Golf channel, History Channel, Hustler TV, JimJam, Leo TV/Extasy, Minimax, MTV, MTV Dance International, MTV Hits International, MTV Rocks International, Nat Geo Wild, Nickelodeon Junior, Private TV, Sport 5 TV, Paprika, VH1, VH1 Classic, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature

Doplňkové balíčky

Sport a zábava za 100,- vč. DPH
Auto Motor und Sport HD, Arena Sport 1 HD, Euronews Eurosport 1, Eurosport 2, Fishing & Hunting, Golf Channel, Leo TV/Extasy,  Sport 1 HD, Sport 2 HD, Viasat Explore

Rodina za 100,- vč. DPH
CBS Reality, Disney Channel, E! HD, Fine Living Network, JimJam, Minimax, MTV, Nickelodeon Junior, Spektrum HD, TV Paprika, VH 1, VH1 Classic, Viasat History, Viasat Nature

Volný čas za 100,- vč. DPH
AMC, Animal Planet, AXN, CS Film/CS Mini/Horor film, National Geographic HD, Film Europe HD, Film+, FilmBox Plus, History Channel, Discovery, TLC

Ostatní balíčky

HBO za 200,- vč. DPH
HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD

Cinemax za 50,- vč. DPH
CINEMAX HD CINEMAX 2 HD

HBO GO za 100,- vč. DPH
Online videotéka HBO. Dostupná s jakýmkoli internetovým připojením, vhodná pro PC, iOS i Android. Pouze s nabídkou HBO nebo Komplet.

IPTV Set-top-box pro příjem Interaktivní televize, příjem v SD i HD kvalitě

Arris 4205 512 REX IR - 2.300,- vč. DPH

• Podporované kodeky: HEVC 1080p60 10-bit, MPEG-4 AVC (H.264) HP@L4.2 1080p60, VP9
  • HDMI, Ethernet 10/100 Mb, USB 2.0, Jack 3.5mm
  • Možnost sledovat vysílání i na dalších 4 zařízeních v rámci jedné programové nabídky.
  • Pořady zpětně 7 dní
  • 30 hodin nahrávání, uchování 30 dnů
  • Možnost pauzy
  • Možnost vrátit na začátek

Poskytovatelem služby je společnost Telly CE s.r.o.