NEOS - Váš partner ve světě komunikací

telefon +420 775 726 230 email internet@neos.cz Facebook

Opravy výpočetní techniky

Přestal Vám fungovat počítač, notebook, tiskárna nebo jiná výpočetní technika, která již není v záruce? Nekupujte rovnou nový kus a raději nejprve zkuste kontaktovat naše techniky. Vždy je tady šance, že za nefunkčnost může pouhá banalita. Nemusíte se bát ceny opravy – jednak sami si můžete určit cenový strop a navíc všechny náklady za práci a náhradní díly si v průběhu opravy domluvíme.

Opravy výpočetní techniky

ZADAT POPTÁVKU

Oprava počítače u nás

Přinést pokaženou a zlobící techniku na jednu z našich poboček je asi nejlepší co můžete udělat. V Otrokovicích, Dolních Bojanovicích a Zlíně máme potřebné vybavení k opravě většiny běžně využívané výpočetní techniky v domácnosti. Další výhodou je, že neplatíte nic za prvotní analýzu problému a navíc se můžete domluvit na dalším postupu.

Servisní oblast

• Zálohování, archivace a obnova dat
  • Správa zařízení a programového vybavení, včetně vedení evidence
  • Záruční a pozáruční servis
  • Telefonická či elektronická podpora uživatelů (Helpline)

Zboží na naše prodejny a pro zákazníky nakupujeme přímo od dodavatelů nebo od jednoho ze tří největších českých distributorů. Díky tomu můžeme garantovat velmi rychlé dodání a také příznivé ceny pro vás.

Pomoc s výběrem nového počítače nebo notebooku ZDARMA
Vyhledání řešení a možností vylepšení starého počítače ZDARMA
Kalkulace úspory nákladů při použití alternativních tonerů ZDARMA

Kompletní ceník služeb a prací